Paljasjalkenkä Hukkasiini Hilpasu, laadukasta aitoa nahkaa. Nahka kiertotalouden tuote, verhoiluteollisuuden leikkuujätettä
Paljasjalkakenkä Hukkasiini® on verhoiluteollisuuden ylijäämänahkasta valmistettu laadukas ja jalkoja hellivä jalkine. Hukkasiini®n toimii eettisten ja ekologisten arvojen mukaan, vastuullisesti. Jokainen pari leikataan, ommellaan, pakataan ja viimeistellään pienellä kenkätehtaallamme Kouvolan Voikkaalla. Leikkuujäte eli hukkanahka on suomalaisten verhoilutehtaiden ylijäämämateriaalia, joka muuten päätyisi jätteeksi.
Hukkasiini paljasjalkakengät muusikon jaloissa Juuristudiolla.

Riistämätön ja raastamaton Hukkasiini®

Riistämätön - Valmistettu onnellisissa olosuhteissa

Hukkasiini® on paljasjalkakenkiä käsityönä valmistava suomalainen pienyritys. Hukkasiini®en suunnittelun pohjalla on vahva ekologisuuteen ja läpinäkyvään eettiseen tuotantoon tähtäävä ideologia. Jokainen kenkäpari valmistetaan käsityönä alusta loppuun saakka, pienellä onnellisella kenkätehtaallamme Kouvolassa. Valmistamme Hukkasiineja pieninä sarjoina sekä mittatilauksena ja asiakkaan toiveväreissä.

Raastamaton - jalkojesi arvoinen

Hukkasiini® on jalkojesi arvoinen jalkine. Jalkaterveyden edistäminen, onnelliset jalat jokaisessa elämän hetkessä, on suunnittelumme ydin. Hukkasiineissa jalkasi saavat olla juuri sellaiset kuin ne luonnostaan ovat. Liikkuessa jalkine antaa varpaiden liikkua niiden normaalissa linjassa, vääntämättä ja hiertämättä. Hukkasiini®t ovat todella kevyitä ja hengittäviä, materiaali muovautuu käytön myötä juuri sinun jalkasi mukaiseksi. Pohja on tasainen, koroton, pehmeä ja todella joustava. Toivomme voivamme tarjota mahdollisimman moneen jalkaan sopivat jalkineet ja siksi valmistammekin Hukkasiineja laajasti koosta 34 kokoon 50.

Paljasjalkakenkien käyttöön liittyen voit lukea lisätietoa täältä.

Nahkateollisuuden hukkanahkaa

Hukkasiineissa käyttämämme nahka on laadukasta suomalaisen nahkateollisuuden ylijäämämateriaalia. Kiertotaloudella, muuttamalla jätevirtoja materiaalivirroiksi, pyrimme minimoimaan tuotannon ympäristövaikutukset sekä huomioimaan nahkateollisuuden ekologiset ja eettiset näkökulmat. Kaikissa Hukkasiinien osissa käytetään mahdollisimman lähellä, Euroopan alueella, tuotettuja materiaaleja.

Hukkasiini® kannustaa kestävään kulutuskäyttäytymiseen luomalla moneen käyttöön muuntautuvia laadukkaita luottojalkineita. Toiveemme on, että Hukkasiini®-parisi palvelee sinua mahdollisimman monessa elämäsi hetkessä. Hukkasiini®t toimivat miellyttävinä työjalkineina, rentoina arjen ulkoilukavereina ja tyylikkäinä seuralaisina edustustilanteissa. Hukkasiini®t ovat muuntautuvuudessaan myös reissukaverina vailla vertaa.

Hukkasiini®en materiaalit eivät säikähdä aamukastetta nurmella, kuivuvat nopeasti, ovat puhdistettavissa ja huollettavissa jälleen edustuskuntoon.