Paljasjalkakengät ovat jalan muotoiset kengät, joissa on tasainen ja taipuisa pohja. Paljasjalkakengät antavat jalan liikkua luonnollisesti, kuin paljain jaloin. Paljasjalkakengät ovat kevyet ja minimalistiset jalkineet. Paljasjalkakengät soveltuvat käytettäviksi lähes kaikissa tilanteissa missä perinteiset jalkineetkin. 

Lue lisää

Paljasjalkakengät soveltuvat lähes kaikille, myös kaiken ikäisille. Jalat voimistuvat paljasjalkakenkien käytön myötä. Paljasjalkakenkien käyttö kannattaa aloittaa rauhallisesti ja harjoittaa jalkoja pikkuhiljaa toimimaan luonnollisemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Jotkin sairaudet (mm. Diabetes) tai vammat voivat olla este paljasjalkakenkien käytölle…

lue lisää

Yleinen ohje on, että kenkiin kannattaa jättää varpaiden eteen ns. käyntivaraa noin 1,2 cm. Käyntivaran jättäminen on tärkeää, sillä kun kävellessä varpaat taipuvat, ne myös liukuvat kengässä hiukan eteenpäin. Hukkasiini®en rakenne ja materiaalit ovat kuitenkin niin pehmoisia ja muovautuvat jalkojesi muotoihin, että usein noin 1 cm (jopa hiukan alle) riittää käyntivaraksi.

lue lisää

Paljasjalkakenkä Hukkasiini® on sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu moneen muuntautuvat jalkine. Hukkasiini® Lokoisassa on 6 mm ja Keposessa 4 mm paksu kumipohja, Juurevassa pohja on parkkinahkaa. Hukkasiini® Hilpasu on helposti jalkaan sujautettava takaosaton lipokas, jota saatavilla sekä 6 mm että 10 mm kumipohjalla.

lue lisää

Hukkasiini® valmistaa paljasjalkakengistä myös isoja kokoja. Hukkasiini® -paljasjalkakengät soveltuvat isoihin ja pieniin jalkoihin, valikoimastamme löytyy paljasjalkakenkiä koosta 34 kokoon 50.

lue lisää

Paljasjalkakengissä voi käyttää sukkia samalla tavalla kuin perinteisissäkin kengissä.

lue lisää

Hukkasiini®t pysyvät hyvin jalassa, kun koko valitaan jalan mukaan ja malli käyttötarkoituksen mukaan. Hukkasiini® Lokoisissa ja Keposissa nauha kulkee jalan takana nauhakujassa pitäen kantapään hyvin kantakupissa…

lue lisää

Hukkasiini® -paljasjalkakengät on helppo pukea ja riisua. Hukkasiini Lokoisien ja Keposien takasosan voi pukemisen ajaksi halutessaan taittaa alas, kengän pehmeä rakenne kestää tämän hyvin. Hukkasiini® Hilpasu on lipokas, jonka voin helposti sujauttaa jalkaan, myös käyttämättä käsiä apuna.

lue lisää