Paljasjalkakengät Hukkasiini® Lokoisa ja Keponen ovat muuten keskenään samanlaisia malleja, mutta Keposen pohja on 4 mm paksu ja Lokoisan 6 mm paksu. Hukkasiini® Juurevan erona näihin, on nahkapohja kumipohjan sijasta.

Hukkasiini® Juurevan ja Keposen pohjan läpi maan muodot tuntuvat paremmin, tuntuma muistuttaa hyvin lähelle paljain jaloin kävelyä. Hukkasiini® Lokoisan pohjassa on hiukan enemmän joustoa, mikä tekee siitä ihanteellisen jalkineen kovemmille alustoille, asfaltille sekä betoni- ja kivilattialle. Sekä 4 mm että 6 mm pohjat ovat molemmat hyvin joustavia, taipuisia ja pehmeitä. Paljasjalkakengät Hukkasiini® Lokoisa, Keponen ja Juureva ovat täydelliset kengät arkeen, juhlaan ja työhön, luontopoluille ja kaupunkiin. Juureva on tämän lisäksi jalkoja hellivä tanssikenkä ja maadoittava jalkine.

Hukkasiini® Hilpasu on lipokas eli sandaali jossa ei ole takaosaa. Hukkasiini® Hilpasua ei ole tarkoitettu vauhdikkaaseen menoon, juoksulenkille tai puissa kiipeilyyn. Hukkasiini® Hilpasu on takaa avoin kenkä, joka soveltuu hyvin työkengäksi, reissukengäksi, rannalle ja ravintolaan, puutarhakengäksi ja saunapolulle.

Kaikki Hukkasiini® -mallit ovat niin sanottuja unisex -malleja. Hukkasiini®lla ei siis ole erikseen naisten ja miesten paljasjalkakenkiä. Valmistamme kenkiä koosta 34 kokoon 50. Valikoimaamme eivät kuulu erikseen lasten paljasjalkakengät. Mallimme soveltuvat hyvin myös isompien lasten ja nuorten paljasjalkakengiksi.

tutustu verkkokaupan valikoimaan